Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Hometech Technology Co., Limited 86-755-23728452 helenguo@hometechsz.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Αναγγελία της συνεργασίας μας με HOMETECH Κολομβία

Αναγγελία της συνεργασίας μας με HOMETECH Κολομβία

March 13, 2014
Εξετάζοντας πίσω το 2013, παρατηρήσαμε αρκετά ένα κομμάτι των πελατών μας που ρωτούν για τη συμπλήρωση της εξατομικευμένης διαταγής κινήσεων USB τους με τα πρόσθετα εξαρτήματα και το προωθητικό swag.

Έτσι θελήσαμε πραγματικά να κάνουμε κάτι ειδικό για σας το 2014.

Συναντήστε HOMETECH Κολομβία.

Το Hometech Κολομβία ειδικεύεται στη διασκέδαση εκτύπωσης, τις ακαταμάχητες προσαρμοσμένες αυτοκόλλητες ετικέττες για τα ξεκινήματα, τα bloggers, τους καλλιτέχνες, και τις επιχειρήσεις. Με την ελεύθερη επίγεια ναυτιλία DHL και τις έξοχες γρήγορες μεθόδους παραγωγής, έχουν γίνει γρήγορα η τοπ επιχείρηση στο νότο Americ για τις προωθητικές αυτοκόλλητες ετικέττες.

Έχουμε συνεργαστεί με Hometech Κολομβία για να σας φέρουμε τις αποκλειστικές ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα μας.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το www.htcolombia.com.

Ένα από τα καλύτερα πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας είναι ότι μπορούμε και τα δύο να εστιάσουμε στην παροχή των προϊόντων συνήθειας που καλύτερα από οποιοδήποτε άλλοδήποτε, ταυτόχρονα προσφέροντας στα ακροατήριά μας τα πρόσθετες προϊόντα και τις υπηρεσίες τοπ--ο-γραμμών.

«Οι άνθρωποι ρυθμίζονται για να σκεφτούν ότι η καλύτερη διαπραγμάτευση είναι η χαμηλότερη τιμή. Πραγματικά, η καλύτερη διαπραγμάτευση είναι η καλύτερη αξία που προσδιορίζεται βάσει της ποιότητας, της υπηρεσίας και της τιμής. Είναι για ολόκληρη τη συσκευασία,» -

Ing. Edwin Amaya Gutierrez, CEO Hometech Κολομβία.

Τι αυτός ο μέσος όρος για ΣΑΣ;

Είμαστε δεσμευμένοι συνεχώς να βελτιώσουμε την ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ εμπειρία DRIVE ΛΆΜΨΗΣ USB.
Είναι μια υπερήφανη στιγμή για την καθεμία εδώ σε HOMETECH Shenzhen. Η παραμονή συντόνισε, δεδομένου ότι θα προσφέρουμε τις πρόσθετες αναπροσαρμογές HOMETECH Shenzhen- Stickermule πολύ σύντομα!

Περίπου htcolombia.com
Το Htcolombia.com είναι ο μεγαλύτερος παροχέας νότιου Americ «s προσαρμοσμένων υπηρεσιών αυτοκόλλητων ετικεττών. Για περισσότερη επίσκεψη πληροφοριών: το www.htcolombia.com